četvrtak, 11. studenoga 2010.

Prvi radovi

Konačno se nešto nazire....
Dovršila sam prve radove, Evo kako to izgleda:
Prvo Anđeli koji idu na zid ideja mi je došla od drage Sanje... s obzirom da nemam drvo (još) radila sam na staklu. (okvir za slike), premazala dekorativnim gelom, utisnula jutu i malo sa spužvicom obojala... i to je rezultat:







A ovo su moji standardni svjećnjaci s nekim izmjenama . Anđeli su od gipsa na plastičnom stalku (prozirna okrugla plastika iz spindla (kutije za CD-e))
 

 

 

 

 

 

 

Broj komentara: 5:

  1. Ima jako zanimljivih radova!Hvala na idejama!

    OdgovoriIzbriši
  2. Wooow, kolko anđelaaa!!! Stvarno si bila vrijedna i dala si mašti na volju! Odlični su mi radovi s početka gdje si koristila dekorativni gel (šta je pak to i kak se s tim radi?) u koji si veliš utisnula jutu i dobila fenomenalne efektne rezultate koje si još dodatno po potrebi bojala!!!
    Zatim, zanimljiva ti je ideja što si za podlogu uzela CD i uz anđele izaranžirala i ostale dekorativne sadržaje. Iz druge serije mi se najviše sviđaju bijeli anđeli sa srebrnom mašnom i plavom kuglicom! U svakom slučaju, bravo za tebe!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je stvarno predivno, Sve pohvale!

    www.designedby.name

    OdgovoriIzbriši
  4. Prepreprelijepo!!!!:))))))))))))Imam i ja onakve (gornje)anđele...hvala ti na ideji...ali i ovi dolje su prelijepi!!!))))))

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasni anđeli i ja ih jako volim i sakupljam!
    Pohvala na ideji i maštovitosti.

    Veliki pozdrav, Zondra Art

    OdgovoriIzbriši

Hvala što me čitate i komentirate. :)