ponedjeljak, 30. svibnja 2011.

Iznenađenje!

U vrtlogu poslova i razno raznih okupacija malo me napustila volja za kreativnošću. Otišla moja kreativnost na vrtne gredice i borbu s puževima svežderima.

I tako dok se pokušavam osloboditi napetosti ko iz vedra neba stigao mi jedan mali slatki paketić. Nije me bilo kad je striček poštar zvonio, ja bila kod susjede na kavi…he he. Po povratku nađem na prozoru kutijicu…

a u kutijici pravo iznenađenje

100_5856100_5857

pogađate odakle je stiglo…od naše drage Andree. Ma prekrasno, konačno da i ja zablistam s nekim novim komadom garderobe. Tokicu za mobač popalila je moja Lidačica.

Draga Andrea puno, puno ti hvala što misliš na mene i što si me razveselila ovim predivnim darom i dala mi poticaja za rad.

A ono što sam napravila protekli tjedan bilo je naručeno, ali sam imala potpunu slobodu kreativnosti. Tehnika nije bila uvjetovana. A po preuzimanju naručenog draga prijateljica je bila i više nego oduševljena.

100_5587100_5588100_5589100_5591

Da, to je “Frost”. S time da sam ga prvo spužvicom nanijela, onda fiksirala u pećnici (30 min na 160), a nakon toga sam preko indiga nanijela sliku i zatim je skalpelom izrezbarila.

Način je malo teži, ali funkcionira odlično. A na takav način sam se odlučila iz tog razloga što nemam baš neke odgovarajuće samoljepljive šablone, a niti ih tu kod mene ima za kupiti.

Na isti način sam napravila i ova dva staklena tanjura

100_5579100_5586 

Oni čekaju svoje nove vlasnice i za mene  jedna vaza

100_5598

Na njoj sam isprobavala window color boje

 

Drage moje molim vas nemojte se ljutiti na mene, ali jednostavno je ludnica tu kod mene i ne stignem ništa. Ma koga ja to zavaravam (he he) uhvatila me lijenost a ovo su sve samo izgovori…. Ma nije, ali ima nešto i u tome.

Dakle, drage moje nemojte se ljutiti na mene što vas slabo posjećujem, ali eto uskoro će ferije pa će biti više vremena….

Puse velike svima i uskoro vam dolazim u goste

pa pa

Broj komentara: 13:

  1. Bravo za našu vrijednu Andreu koja te bar na čas izvukla iz vrta za komp., ali sad te opet neće biti jer ćeš šetati novu torbicu :)))
    Napravila si komplet za kraljevske dvore, stvarno prekrasno a još mi se i više sviđa kad znam kako si se domišljato snašla bez šablone!
    Tanjuri i vazica su također prekrasni!
    Uživaj u svom vrtu, puževima, šetnji, bilo čemu...i posjeti nas skoro :)))
    Lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Idu tebi radovi na staklu, idu! Čaše su ti prekrasne a ti sve bolja i bolja.
    Pusa.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo ti je sve jako lijepo, samo komplimenti, a što se tiče obavez sve mi je jasno, kao i ono o ljenosti, i kod mene isto vlada ta pošast:)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivni su mi ovi radovi na staklu čaše pogotovo,zaista je puno truda uloženo u njih.A i torbica je za 5 ma čuj za 5 ma za 10,Andrea bravo i za torbicu i za velikodušnost.

    OdgovoriIzbriši
  5. Aj draga, ma drago mi je da sam te malo razveselila jer ti si nas uveseljavala cijelu zimu. Nisi samo ti u fazi stagnacije od hobija i ja sam. Nemam vremena ili je to samo izgovor, a nadam se i ja da nije. Uglavnom kad se mi trgnemo bit će nas širom...he he.
    Ova frost tehnika mi je prekrasna...tako lijepo izgleda. Predivno!!!
    Pozdrav i pusa!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Sviđa mi se novi izgled bloga! Baš je nekako veseo i osvježavajući i skroz me iznenadio budući da me nije bilo sto godina! :)) Frost je odličan!! Predivno izgleda! Kissy

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlični su radovi na staklu! vjerujem da je rezbaranje bilo zahtjevno, no izvela si to kao s najboljom šablonom, sve je tako uredno! svaka čast!

    OdgovoriIzbriši
  8. Svaka čast, predivni radovi, a bome trebalo je i strpljenja s tim. Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši
  9. najprije čestitam na divnom poklonu:)....andrea ima veliko srce, radi i daruje s ljubavlju.....
    čaše su fantastične!!!.....baš sam prošli tjedan kupila frosty s namjerom da nešto eksperimentiram ali nakon ovo tvog posta sam u dilemi.......predobro izgleda ali mi se čini komplicirano.....
    da ne zaboravim - jako mi se sviđa novi izgled bloga......svej e svjetlo,pregledno i baš ćeće:)))...

    OdgovoriIzbriši
  10. A tu si :) Napokon!!!!!
    Već sam se zabrinula di si zdimila :))
    Prvo ti čestitam na poklončeku. Znam kakav je to osjećaj... Predivna torba i navlaka za blebetalo!!!! (tak sad zovem mobać)
    Čaše mi zgledaju kak da su pripremljene za nekakav prijem na kraljevskom dvoru, predivne su !!!! A vazica - preslatka :))
    Blog si lijepo zbigecala, svaka ti čast!!!!
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  11. Radovi sa frostom su ti genijalni!! Predobro izgleda, ne mogu vjerovati da si ovo izvela bez šablone!
    I bravo za dragu Andreu, pokloni su prelijepi:)))

    OdgovoriIzbriši
  12. čestitke na poklonu! a čaše su fenomenalne,bravo!

    OdgovoriIzbriši

Hvala što me čitate i komentirate. :)