ponedjeljak, 5. prosinca 2011.

Giveaway!!!

Jeste li spremni za malo darova???? A tko nije,.....

Već sam najavila da pripremam giveaway povodom mog novog bloga. Planirala sam da bi danas završio s obzirom na sv Nikolu koji je sutra, ali nisam uspjela na vrijeme iskompletirati jedan od poklona. No sad je sve tu, u kompletu i čeka nekoga od vas.

Odlučila sam podijeliti tri nagrade, jer meni je jedna ko nijedna.

Propozicije:

Morate biti sljedbenik na barem dva moja bloga, jedan mora biti, naravno, novi blog. On je ipak organizator i sponzor he he. A on se nalazi ovdje, na jednom ste sada, a ostala dva su tu i tu.

Nadam se da ćete na jednom od njih naći  nešto interesantno za vas. A drugi korak je da se prijavite za igru ili na ovom blogu ili na onom drugom image.

A nagrade?

Kod mene ima nekih novosti, otkrila sam svoj novi materijal - PAPIR. Mislim da će gips polako u povijest. Prvi veći proizvod je tu,

Do sada sam se igrala kutijicama i vrećicama. Ali, ovih dana je nastao moj prvi planer

101_1731  druga strana(druga str.)

Ima 60 listova ne računajući prvi i zadnji. Spojila sam ih spiralnim uvezom. Dovoljno je stabilan i da okomito stoji na stolu.

Nazvala sam ga "Stolni planer za poslovne žene".

101_1734Sadrži kompletan kalendar za iduću godinu

Zatim, svaki list ima kalendar aktualnog mjeseca i kolone za 101_1733svaki dan u tjednu radi lakšeg planiranja obaveza. Što je ukupno 4 lista po svakom mjesecu

Nadam se da vam se sviđa i da biste ga rado željele imati na svom radnom stolu.

101_1735Druga nagrada je moj domaći čaj o kom sam pisala ovdje.Čaj (mješavina ljekovitog bilja) je vakumirana u nepropusnu plastičnu vrečicu i zapakirana u kutiju, odnosno vrečicu za čaj. a o čijoj izradi sam pisala ovdje.

I treći poklončić je mirisna vrečica ružmarina koja služi kao zaštita od moljaca. Vrečica je od žutice, na nju sam "pokušala" staviti transfer moje slikice rađene u photoshopu. Ali o tom jednom drugom prilikom. Transfer je koliko toliko uspio ali uz puno nagovaranja he he. I posušeni ružmarin iz mog vrta.

Eto, tko se želi igrati sa mnom? Molim drage i dragi moji provjerite da li ste mi sljedbenici tu i tamo, ili želite i ovdje i ovdje biti. Možda će i šansa za dobitkom biti veća, tko zna. Imate tjedan dana da se odlučite, da ispunite sve uvjete. U utorak (13.12.) ću izvući sretne dobitnike,

Da i pod obavezno stavite ovu slikicu na svoj bloggiveaway

Toliko za sada od mene, želim vam ugodan ostatak većeri i ne zaboravite izglancati svoje čižmice.

pusa

Broj komentara: 19:

 1. Uvijek je lijepo vidjeti da netko daruje.. Dok ne osmislim i ja konačno svoj 1. giveaway, prijavljujem se ovdje kod tebe za nagradu, a pratim te na ovom blogu ovdje i na blogu s ljekovitim biljem. Želim ti puno sudionika u ovom darivanju! :)

  OdgovoriIzbriši
 2. nisam baš neka poslovnjača, ali kalendar mi ne bi naškodio ;-D
  i znaš šta, pratim sve tvoje blogove, nevjerojatno ali istinito ;-)
  i da, zaboravila sam totalno koji je sutra dan i nisam ništa spremila za moje veliko dite... morat ću se ujutro dignit prije njega i uvalit štago u čizmicu ;-)

  OdgovoriIzbriši
 3. sori kaj ne pratim i druge blogove, ali u nedostatku vremena, trenutno sam samo u kreativi. sretno!

  OdgovoriIzbriši
 4. @ Rea - znam da si tu i tamo, zapisujem tvoju prijavu i hvala ti
  @ Nail crazy - hvala ti na praćenju
  @ by pure - hvala draga, ni problem, u krajnjoj liniji nemaju svi ljudi iste interese.
  Za sudjelovanje u giveaway-u potrebno je biti sljedbenik na najmanje dva bloga

  OdgovoriIzbriši
 5. Nadam se da gips odlazi u povijest samo privremeno dok se ne zasitiš papira :))))
  Idem vidjet novi blog!
  bokić

  OdgovoriIzbriši
 6. Hahha, odlična si - tu i tamo (jesam), i još ovdje i ovdje. Dobro stigneš!!!! I uz sve blogove uspiješ napraviti ovako slatke poklončiće za darivanje:)))

  OdgovoriIzbriši
 7. E pa stvarno, kad stigneš sve ovo,
  ja nažalost pratim samo ovaj blog, ali držim fige svima koje se prijave :) Tko god dobije, dobro će doći ovako lijepi poklončići :)

  OdgovoriIzbriši
 8. @ Sanja - Ma neće on nikud, imam previše kalupa da bi ih bacila...he he
  @ mmirandam - odlično da si sve špolovila, ma ne stignem, ko veli da stignem? uh, stalno nekud žurim
  @ Svjetlana - MMa nema veze, možeš se ti i tamo pojaviti kao sljedbenik, pa bože moj, dn nam ima na žalost samo 24 sata. I tu i tamo baciš pogled to je sasvim dovoljno
  puse

  OdgovoriIzbriši
 9. Pozdrav, prijavljujem se.. postala sam sljedbenik ovog bloga i bloga o ljekovitom bilju koji mi je zbilja interesantan jer me osobno te teme zanimaju :) A sada ću još malo proučiti i ovaj blog jer mi se čini da ima zbilja mnogo dobrih postova :)

  OdgovoriIzbriši
 10. evo ja sam idealni primatelj planera,trebam ga kupiti za slijedeću godinu,ako želiš da tvoj planer bude na stolu direktorice tu sam
  eno postala sam sljedbenjača zdravog bloga,jer pesa trenutno nemam,a za paranormalce trenutno nemam vremena
  :)
  kissi,kissi

  OdgovoriIzbriši
 11. Hvala draga, evo ja te ubilježila, puno sreće :))

  OdgovoriIzbriši
 12. Sta cemo jos sve od tebe videti.Kakve ideje, kakva energija.Tvoj dan ne traje 24, kao nas.Duuuzi je , garant!Lekovito bilje koristim, lekari za mene ne znaju da postojim, a paranormalno...pa,nesto postoji sigurno.Svraticu i na ove blogove sigurno!Planer je fantastican!

  OdgovoriIzbriši
 13. Planer je odličan:) Pratim te ovdje i na novom blogu, a stavila sam i slikicu na http://stuffandgiveaways.blogspot.com/ Također, ako te zanima, imam i ja tamo 2 darivanja pa pogledaj, linkovi su u sidebaru. Ćaaaaos!

  OdgovoriIzbriši
 14. Hello and good morning from Greece!!

  OdgovoriIzbriši
 15. Već te sledim na sva tri bloga, sviđaju mi se poklončici, baš si vešta i talentovana u svemu što radiš!

  OdgovoriIzbriši
 16. Meni je drago da imaš volje i vremena za nove stvari pa i za novi blog. Kako sam ga našla? Hm-nek ostane moja mala tajna. Čestitam ti na novim izričajima i podržavam aktivnosti-slikica trči na moj blog!

  OdgovoriIzbriši
 17. ajmeee, ja tek sad vidjela, kasnim, jooooj :( :(

  OdgovoriIzbriši
 18. e jadna moja, stvarno si zakasnila, ja ždrijeb obavila prije pola sata :))

  OdgovoriIzbriši

Hvala što me čitate i komentirate. :)