petak, 16. ožujka 2012.

Rođendani...


Mjesec ožujak je kod mene mjesec rođendana. A za rođendane, osobito ako su ženski ja volim nešto napraviti na svoj način. A kad krenem u glavi od ideje pa do realizacije treba malo vremena, podosta nereda i onda me nema na blogu jer se jednostavno isključim.
No da ne duljim.
Moju prvu scrap čestitku ste već vidjeli u videu. Nju sam radila za jednu vrlo dragu blog prijateljicu.
A ovih dana sam bila zaokupljena poklonom za moju buduću snahicu
Prvo čestitka


 Koristila sam 160 gramski papir, malo ukrasnih perlica, neke elemente sam isprintala i izretala, malo sam grickala papir, štambilj i šljokice i na kraju organza i jedan swaeovski.
I moj prvi šivani prsten. Mašnica od organze i u sredini swarowski. Na vjenčanju mlada treba imati (tako vele) nešto staro, nešto posuđeno i nešto plavo. Ovaj swarovski se preljeva i u sebi ima elemente plavog. E sad da li sam pogodila ukus i da li će ga nositi na vjenćanju to ćemo tek vidjeti, vjerojatno iduće godine (uh, kaj me još čeka) he he. A prsten sam smestila u malu drvenu kutijicu koju sam obojala u shabby i dodala joj čipke.
 Svim dragim prijateljicama želim ugodan početak vikenda
cmokić

Broj komentara: 14:

 1. Preslatke su ove stvarcice. Imas izazov na moom blogu, ako zelis pogledaj!

  OdgovoriIzbriši
 2. ovo je baš odlično :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Samo da znaš da si tu blog prijateljicu dirnula ravno u srce... samim time što si se sjetila i prekrasnom čestitkom i prekrasnom porukom... pa je blog prijateljica zaboravila na odluku da "preskoči" rođendan i proslavila onako kako priliči...
  Hvala ti, draga moja, od srca, još nisam savladala do kraja sve životne izazove, ali na dobrom sam putu:))

  OdgovoriIzbriši
 4. Uh, da, kaj te još čeka? Tak si i ja mislim, kaj mene još čeka?
  Uglavnom, tvoja snahica se ne mora brinuti niti oko dekoracija, niti nakita, a niti oko pozivnica za vjenčanje i svih ostalih sitnica, jer ima svekrvu koja to sve zna sama izraditi! Bravo draga, sretni su oni koji te imaju!

  OdgovoriIzbriši
 5. Divan post i lep gest.Vidm da imaš mnogo izazova a i kod mene ima jedan !?
  Pozdrav

  OdgovoriIzbriši
 6. kako lijepe stvarčice, sretne tvoje prijateljice

  OdgovoriIzbriši
 7. E to je lijepo za vidjeti i pročitati, kad buduća svekrva za ssvoju snahu sprema nakit, kad ju prihvaća.. Tu u mom kraju je susjed doveo djevojku doma, a od tada samo rat kod njih i to mi je jako žao. U principu, nisu svi ljudi pametni i razumni. Jako lijep poklon! Ja bi taj prsten svakako nosila, jer je predivan! :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Čestitke su zaista posebne. Puno pozdrava za tebe!

  OdgovoriIzbriši

Hvala što me čitate i komentirate. :)