srijeda, 20. ožujka 2013.

Novi projekti

Kud ovo vrijeme leti. Ne znam kako je kod vas, ali meni ide strašno brzo. Premalo mi je 24 sata na dan. Kad bih mogla pa da ne spavam ona 3-4 sata.
Obećala sam Giveaway, bit će od drugog tjedna. Htjela bih da su nagrade posebne  jer vi, moje drage prijateljice to i jeste, posebne!
Nisam još sve pripremila. I zato malo kasnim. Obično spojim svoj rođendan i rođendan bloga, A eto još malo proći će i drugi. U veljači je bio moj ročkas, a u ožujku 7. godinica mog bloganja. U idućem postu više o nagradama.
Da, kao što vrijeme leti, tako se i meni nakupile obaveze, a i raspad tehnike. Fotić samo što nije izdahnuo. Comp radi čuda, treba jednu generalku, a to ću uskoro, a uskoro mi stiže i novi Nikon pa ću biti ko nova.
Zaredali mi rođendani, prvo moj, pa od snehice, pa od zeta i od moje Lidije. A slavi se 18.-ti (već tjedan dana) zadnja fešta je u nedjelju. A krajem tjedna slavimo i još nešto, jedan poseban događaj. Vraća mi se "bolja polovica" nakon 6 mjeseci koje je proveo u Afganistanu. 
Nadam se da mi opraštate ovo moje izbivanje :)
 
A ono što sam radila novo su rokovnici i kalendari i dnevnici.
Od familije sam dobila laserski printer u boji za ročkas, a prije par mjeseci sam si kupila mašinicu za sparilani uvez i još je nisam uspjela isprobati.
Evo rezultata, jedino su fotke malo loše, ali se sve vidi (nadam se)
Rokovnici u nekoliko varijanti korica
 A ovaj je obučen u kožuUnutrašnjost sačinjavaju kalendari od 2013 do 2018 godine
   zatim telefonski imenik
planer po tjednima i mjesecima za svaki mjesec posebnoi 40 stranica za bilješke Štalski dnevnik predviđen za nas štalare. Od planiranja po tjednima i mjesecima, dio za financije, telefonski imenik i kalendar tekuće godine i i slijedeće godine

Moj vrt - Planiranje 
Uz mjesto za vođenje dnevnika pojedine biljke, unutra se još nalazi: sjetveni kalendar, podsjetnik u vezi sjemenja i podsjetnik u vezi sjetve i sadnje
Svi Planeri su veličine A5
 
I stolni ili đepni ili kako god podsjetnici

 
 

Broj komentara: 10:

 1. Ma sve je famozno, bez obzira na "gužvu" sa ročkasima i inim proslavama. Nek je samo veselo. I dobrodošlica "boljoj polovici"! :)

  OdgovoriIzbriši
 2. aj jaj, meni bi dobro došao planer za vrt, stvarno, nekako se "gubim" u zadnje vrijeme, nemam ni ja dovoljno satu i danu.
  Odlični su ti radovi, svi do jednoga, bravo!
  i sretan povratak i sretan 18. rođendan!

  OdgovoriIzbriši
 3. ajme baš si bila vrijedna :D
  razumijem da te nema, sva si u feštama, samo ti guštaj :D

  OdgovoriIzbriši
 4. Štalski dnevnik je genijalan! Sad si mi dala misliti jer i ja nikako da se sastanem s vremenom! Samo ne znam kako bi se moj rokovnik trebao zvati jer mi za svako područje života treba najmanje jedan!
  P.S. baš me zanima kakvo si iznenađenje pripremila svojoj boljoj polovici nakon tolikog izbivanja! Uživajte!

  OdgovoriIzbriši
 5. ovo je sve prekrasno ,pedantno i tako vešto !

  OdgovoriIzbriši
 6. Beautiful color for beautiful creations !
  Have a nice weekend.
  Anna

  OdgovoriIzbriši
 7. Radovi su savršeni, ja ostajem bez boljeg komentara, sami za sebe govore.

  OdgovoriIzbriši

Hvala što me čitate i komentirate. :)