subota, 4. lipnja 2011.

Još malo recikliranja

Ovo sam radila pa valjda više od tjedan dana. Nekako nemam

inspiracije, ali ipak je konačno gotovo

.100_5936100_5938100_5939100_5940100_5941

A sad idem brzo za štednjak, jer moram duplu količinu klipića ispeći , a trenutno su mi muffini u pećnici, još ručak napraviti, a sve to mora biti do dva gotovo, i još po Lidiju u školu,,,,,,ah

100_5946

Drage moje i moji želim Vam ugodan vikend

pusač

Broj komentara: 12:

  1. Draga moja vidim ja da ti sve to stigneš napraviti :)) Plava kombinacija sa anđelima mi je preslatka !! A smeđa s konjekima ... nemam riječi. I ove dvije zdjelice taman su za friško pečene muffine :))
    Jako slatko/proljetno!!!!
    Ugodan vikend i tebi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Tjedan dana? I tebi je to puno? Ma daaaaj! Pogledaj samo koliko toga si napravila! Dvije boce i ak se ne varam, četiri ukrasne kutije! Sasvim dovoljno, jer nisi radila samo to, bila si u svom vrtu i kuhala si nešto, pa pekla kolačiće...i tko zna šta sve ne!
    Jako mi se sviđa tamnija boca i kutija...fanastično, a i cvjetna kutija je prekrasna (od sladoleda?)...moram i ja krenut reciklirat, nakupilo se dosta svakakve ambalaže pa toliko zatrpam sve prostore u kući i izvan nje da mi nekad dođe da sve bacim kroz prozor :)))
    Aaaa opojni miris kolača se širi...sad ne znam da li s tvog bloga ili iz moje pećnice :)))
    Pusa

    OdgovoriIzbriši
  3. Super si sve napravila. Ideja u plavom mi je favorit kao i mafini koji mirišu i kod mene.

    OdgovoriIzbriši
  4. AAAA ovo zadnje mi se najjjviše sviđa, ma obožavam muffine i jesti i praviti. Pozdrav i ne sekiraj se..nešto je u zraku!!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako nemaš inspiracije, pa ovo je sve super, pogotovo kompleti s bocama, odlično:) A kolače neću niti spominjati, ženo, kakva to velika očekivanja imaš, ovo ti je super:)))

    OdgovoriIzbriši
  6. Naravno da inspiracija ponekad zakoci, ali kada se vrati, ona o cini u galopu i ideja je bezbroj.Radovi su Vrh.Pozdravljam te.

    OdgovoriIzbriši
  7. i kod tebe anđeli? super! muffine smo radili i mi kad smo bili bez interneta al sad smo ih se malo zasitili a i vruće je :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Pa nije ni čudo da ti je trebalo tjedan dana kada si napravila samo toliko :))!!!!Bravoooo.

    OdgovoriIzbriši
  9. Wuauuuuuuuu que bonito, has hecho un magnífico trabajo.
    Bss.

    OdgovoriIzbriši
  10. Super si ovo napravila!! Doduše koliko ja kasnim s komentarom, vjerojatno si još hrpu toga odradila (i gomile kolačića ispekla:))
    Veliki pozdrav iz Splita!

    OdgovoriIzbriši
  11. pa ti imaš jedan tako prekrasan blog :) :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Pozdrav draga Ghostica, fino sam se prošetala, načitala i nadasve nauživala u lijepim radovima i normalno očima i dosta toga prekopirala. Ti imaš Lidiju, a ja sam Loredana Lidia, prvo je svjetovno, a drugo crkveno. Pozdrav. Loredana,.

    OdgovoriIzbriši

Hvala što me čitate i komentirate. :)