ponedjeljak, 17. lipnja 2013.

Boce za čokoladnu metvicu

Od ove godine više ne radim likere. Jer ih na kraju uvijek bacim, to kod mene nitko ne konzumira. Zato sam odlučila radit samo sokiće. Sokići su prirodni, zdravi i osvježavajući. No, za njih je potrebno puno više boca.
A s obzirom da se kod mene niti vino ne pije (hm, kakva smo mi to familija!?), ja nemam bijelih boca, ali zato bambus uvijek prolazi i s vremenom se skupi dosta boca od dobrog starog Venusa.

Oduvijek me mučilo da kod obojanih i dekupažiranih boca nikad ne vidim koliko ima još u boci sadržaja. Kod ovih sam to promijenila i na zadnjoj strani ostavila jednu neobojanu traku.










A recept za ono što je unutra je ovdje.
Sad je pravo vrijeme za metvice svih vrsta, matičnjak i sl, prije cvatnje.







Broj komentara: 9:

  1. Great job !
    Have a nice week !
    Anna

    OdgovoriIzbriši
  2. boce fantastično izgledaju, super si se dosjetila ostaviti prozorčić ;)
    jep, prije su i nas klince nudili poslijepodnevnim likerima uz kolače, danas su to tek uspomene...

    OdgovoriIzbriši
  3. Svaka cast!!! Mnooogo mi se svidjaju. :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. čista petica! i za izvedbu i za ideju odostraga!

    OdgovoriIzbriši
  5. odlično,bravo! ja likere volim,pogotovo od visnje

    OdgovoriIzbriši
  6. super si se dosjetila, svaka ti čast, a receptić baš idem pogledati :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepo, a i mene to nervira kod dekupažiranih flaša i tegli, bez obzira da li se upotrebljavaju ili ne.

    OdgovoriIzbriši
  8. Como disfruto viendo vuestros reciclados, te han quedado divinas.
    Bss.

    OdgovoriIzbriši

Hvala što me čitate i komentirate. :)